IT Space Stockholm AB

Om projektet

IT Space Stockholm AB som är i IT-branschen bad Lazer Productions om en ny responsiv hemsida i WordPress. Den skulle vara snygg, lättnavigerad och med inte alltför stor fokus på sälj utan främst på tjänsterna.
Vi fick fria händer att ta fram koncept och struktur men där kunden stod för innehåll. IT Space fick från början till slut sin vision framförd genom vår kreativitet och beslutsamhet.

Om företaget

IT Space Stockholm AB är specialister på att hjälpa företag och organisationer att genomföra IT-projekt. De har mer än 20 års erfarenhet av framgångsrika implementeringar i Europa. Deras kundbas är för närvarande centrerad i Stockholm och exempel på kunder är IBM, NTL, Philips, Electrolux, Scania, Polisstyrelsen, Tele2, T-Mobile, Telia, Cable & Wireless Communications och Reliance Globalcom.

Resultatet

Resultatet blev en modern, professionell och responsiv hemsida som blev klar inom överenskommen tidsram och kostnad. Hemsidan som är IT Space Stockholm AB första seriösa satsning på webben har fått mycket positiv feedback från vänner, bekanta och samarbetspartners men även lett till nya kunder; vilket var en av de stora förhoppningarna med projektet.

IT Space Stockholm AB

IT Space Stockholm AB iMac iPad i Phone

IT Space Stockholm AB iMac iPad i Phone

Tycker du om vad du ser?

Anlita oss – ni sparar tid vilket innebär fler möjligheter för övrig produktivitet!

Spara pengar genom våra tjänster. Vi erbjuder effektiva lösningar på de problem som finns som därmed eliminerar er stress.

En investering i oss är ett säkert och okomplicerat beslut där vi alltid har kundens bästa i fokus.

  • Helt responsivt så att ditt innehåll alltid kommer att se bra ut på alla skärmstorlekar
  • Grymma sliders och bildspel ger dig möjlighet att visa upp ditt innehåll
Lazer Productions har hjälp mig att få fart på min verksamhet genom en fräsch och modern hemsida anpassad för alla klienter.
Erik van Geest, IT Space Stockholm AB

Starka varumärken

Varumärkesbyggande är lika viktigt för små företag så som det är för stora. Lazer Productions är stolta att IT Space valde oss för att vara en del av detta arbete. De inser kopplingen mellan framgångsrika företag och starka varumärken och strävar efter att bygga ett varumärke som emulerar liknande framgång för sig själva. De förstår att ett varumärke inte bara en logotyp eller hur deras verksamhet uppfattas externt, utan själva hjärtat i verksamheten; och det är det som vi har valt att lyfta fram på hemsidan.

Starka övertygelser och värderingar

En stark tro på sitt varumärke är vad som drog IT Space och Lazer Productions till varandra. Genom vår gemensamma övertygelse är det en bidragande faktor till att skapa passionen inom våra företag eftersom det ger alla något att samla sig bakom.

För att verkligen lyckas med att bygga ett starkt varumärke måste man i grund och botten ha en varumärkestro baserad på sina värderingar.  Vi drivs av denna passion och fokuserar på vad vi tror på.

www.itspace.se