Erbjudanden med kreativa lösningar

Webbdesign och Webbutveckling i WordPress

Rätt verktyg för den rätta lösningen, varje gång

Responsiv Webbdesign

Lazer Productions erbjuder fullt responsiv webbdesign som en del av sin formgivning. Responsiva hemsidor är sådana som är avsedda att helt anpassa sig till alla enheter och webbläsarstorlekar.

Ökad internettrafik från mobila enheter och surfplattor gör att det är viktigt att en hemsida fungerar för dessa format så bra som det gör på en stationär eller bärbar dator.

Beroende på dina krav, ger vår webbdesign och webbutveckling en garanterat attraktiv och effektiv online-närvaro, genom kreativitet, användarvänligt CMS i WordPress och SEO.

Webbutveckling

Våra hemsidor återspeglar kundens varumärke med en unik webbdesign som skapats speciellt för sina målgrupper. Din hemsida är din företagsidentitet på webben och bör prioriteras av organisationens marknadsföringsstrategi.

Våra hemsidor införlivar kreativ design och hög funktionalitet så att de genererar varumärkeskännedom och omsättning.

För att få ut det mesta möjliga av din hemsida kan Lazer Productions:

  • Erbjuda mer funktionalitet genom vår webbdesign och webbutveckling.
  • Driva mer trafik till din hemsida genom klickbara applikationer.
  • Skapa trafik med hjälp av SEO och modern marknadsföring.

WordPress

Alla våra hemsidor är gjorda i WordPress som gör det möjligt för kunden att uppdatera sajten på egen hand. Vi kan ge utbildning och pågående stöd åt kunden.

Kunden kan lägga till text, bilder och video, men även se hemsidans prestanda, skapa målsidor för kampanjer och skriva bloggartiklar mm.

Med vår webbdesign och webbutveckling är hemsidorna välutformade och har lättanvänd navigering. De innehåller attraktiva bilder och förmedlar ett starkt budskap. De har effektiv SEO och med Google Analytics spårning på plats.

SEO

3 av 4 människor använder sökmotorer för att hitta produkter och tjänster. Första sidans sökresultat får 91% av trafiken, den andra sidan får endast 4,8%, och det minskar stadigt för varje sida. Om ditt företag inte finns på första sidan går du miste om värdefulla leads.

Google gillar webbplatser som kontinuerligt har nytt innehåll och uppdaterade sidor, vilket gör att de rankar dessa platser högre. Vi kan upplysa dig om vilka sökord som är viktiga för din hemsida och visa hur du inkluderar dessa i nytt innehåll som du själv skapar.

Genom vår webbdesign och webbutveckling samt utvalda sökord i ditt innehåll, kommer du att få högsta möjliga avkastning från investeringen av din tid på din hemsida.

Foton & Video

Vi kan erbjuda bra kvalitetsinnehåll på din hemsida genom vår webbdesign och webbutveckling för att engagera din målgrupp och kunder.

En kort men välgjord video kan användas för att lyfta fram och visa upp de tjänster som ditt företag erbjuder samt öka din SEO. Besökarna kommer att se och agera 80% mer med en video än de som stannar för att läsa text.

Bra fotografier och bilder är en förutsättning för en snygg och engagerande hemsida. Om du inte behöver anpassad fotografi kan vi vägleda dig att välja lämpliga bilder för din hemsida från olika bildbanker som kan bli mycket billigare.

Tryck, Loggor & Presentation

Utöver webbdesign och webbutveckling har vi lång erfarenhet av tryckdesign, från brevpapper, kataloger till T-shirts, förpackningar och mycket mer.

Vår kunskap om tryckdesign och vårt samarbete med de bästa tryckerierna säkerställer att slutprodukten blir av högsta klass.

Vi kan designa:

Affischer | Brevpapper | Broschyrer | Flygblad | Förpackningar | Korrespondenskort | Produktblad | Roll-ups | Visitkort | Årsrapporter | Loggor | Word | PowerPoint mm

Funktionalitet

Alla våra hemsidor i WordPress kan få ökad funktionalitet med utvalda plugins som formulär, pop-ups mm, vilket är en av de bästa sakerna med WordPress.

WordPress har ett massivt arkiv av plug-ins, både gratis och premium, som var och en har sina egna unika egenskaper och funktioner. Lazer Productions webbdesign och webbutveckling finns här för att hjälpa dig att välja bästa plug-ins om du upptäcker att du saknar en viss funktion på hemsidan.

Support

Att hålla en hemsida välskött kan vara tidskrävande. Lazer Productions erbjuder därför detta som tjänst där vi upprätthåller ett schema av aktiviteter och regelbundna uppdateringar.

Detta inkluderar b la:
Innehåll | Bilder | Erbjudanden | Navigering | SEO | Målsidor för Google Adwords | Reklamkampanjer och kampanjsidor | Integrering av Sociala Kanaler osv ….

Utbildning

Våra hemsidor är lätta att uppdatera oavsett klient. De flesta av våra kunder vill kunna redigera och uppdatera sin egen hemsida på egen hand. Vi kan utbilda dig i de delarna som är viktiga och relevanta för dig och ditt företag.

Oavsett om handlar om en blogg, lägga till bilder på hemsidan på en daglig basis eller hantera dina produkter i din webbutik. Vi kan utbilda dig om vad du bör uppdatera, varför du bör göra det och hur.

Varför är det viktigt att regelbundet uppdatera hemsidans innehåll?

Du visar sökmotorerna att din hemsida är uppdaterad med den senaste informationen. Du bidrar till att förbättra din närvaro i sökmotorerna, vilket skapar i mer trafik till din hemsida.

Din hemsida är den viktigaste reklam- pelaren för ditt företag på webben.  Den bör effektivt representera ditt varumärke på nätet och driva in affärer direkt till din verksamhet.

Det första intrycket är layouten där innehållet bör vara det absolut viktigaste. Färskt, unikt och användbart innehåll är en mycket viktig faktor för att uppmuntra människor att återvända till din hemsida.

Hemsidan återspeglar ditt företag och bör belysa din produkt eller tjänst där layouten ska se harmonisk och konsekvent. Ta bort eller uppdatera föråldrat innehåll som inte fungerar. Ett exempel på detta är flash.

Vi finns här för att få ditt företag att lyfta!

Genom kreativa idéer, innovation & ren beslutsamhet!