Om Lazer Productions

Vårt uppdrag är att dra nytta av vår kreativitet för en fungerande lösning

Vår framgång börjar med våra värderingar

Våra värderingar är en del av oss. De styr hur vi arbetar med våra kunder och samarbetspartners, inom vårt samhälle och med varandra. Genom integritet, ansvarsfullhet, passion, ödmjukhet, enkelhet och fokus på framgång, har vi en företags- och levnadskultur där idéer kan utvecklas, där människor trivs och framgång kan blomstra genom kreativitet.

Integritet

Vi visar alltid vårt engagemang för integritet och etik var vi än är. Vi visar respekt för och värderar alla personer oavsett deras bakgrund, erfarenhet, stil kreativitet, tillvägagångssätt och idéer. Vi lyssnar på varandra för att lära oss och förstå bättre. Vi har alltid en positiv avsikt och mål, både professionellt och i det vanliga vardagslivet.

Ansvarsfullhet

Vi tar ansvar för våra handlingar och resultat. Vi fokusera på att hitta lösningar och att uppnå resultat. Vi deltar aktivt i diskussioner och åtar oss att fullfölja beslut när de är tagna. Vi inkluderar andra i beslut och planer som påverkar dem. Vi håller våra löften och åtaganden gentemot andra. Vi engagerar oss personligen för våra medarbetares framgång och välbefinnande.

Passion

Vi visar stolthet gällande vår verksamhet och kompetens. Vi glädjer och betjänar våra kunder genom hög kvalitet på våra produkter och tjänster. Vi uppmuntrar en positiv, energigivande, optimistisk och rolig miljö. Vi uppmuntrar kreativitet, innovativa idéer och lösningar. Vi värderar och värnar om vårt goda rykte.

Ödmjukhet

Vi värderar öppenhet, nyfikenhet och kreativitet. Vi ser till att alltid lära oss mer av varandra var vi än är. Vi söker och ger ärlig feedback. Vi uppmuntrar och är öppna för personlig förändring och ständig utveckling. Vi lär oss av våra misstag och framgångar i lika hög grad. Vi underskattar aldrig våra konkurrenter.

Enkelhet

Vi strävar att ständigt förenkla och förbättra processer, rutiner och aktiviteter. Vi arbetar och samarbetar över alla gränser samt nivåer och avvecklar allt som är föråldrat och onödigt. Vi handskas med människor och frågor direkt och öppet. Vi ser till att alltid belöna resultatet istället för att fokusera på tillvägagångssättet.

Resultat

Vi uppnår resultat och framgång och firar när vi gör det. Vi hjälper människor att uppnå sitt bästa genom att erbjuda utveckling och återkoppling. Vi samarbetar med andra som ett team för att uppnå resultat och vinna. Vi har en positiv attityd och driv för att få jobbet gjort. Vi får människor att känna sig värderade och uppskattade.

Vi hjälper ditt företag att utmärka sig genom vår kreativitet

 

Vi lever för utmanande projekt som ger större belöningar

Vision

På Lazer Productions är strävan efter idéer en ständig passion inom oss.

Vår vision för framtiden

Idéer som är rotade i verkligheten. Idéer som bärs av vardagliga situationer. Idéer som fungerar! Att ständigt komma med vinnande idéer gällande webbdesign och webbutveckling för våra kunder, med ständig föränderlig teknik är vårt mål. Att sätta den nya standarden i online-kommunikation och service är vår styrka. Att framgångsrikt föra våra kunder in i den nya digitala åldern är vår vision för framtiden.

Filosofi

På Lazer Productions lever vi med våra kärnvärden och delar med oss av dessa till våra kunder.

Detta är vår kultur

Vi är innovativa, roliga, ärliga, konkurrenskraftiga och vi älskar att samarbeta. Vi vill inte bara bygga webbplatser, vi hjälper våra kunder att bygga sitt varumärke. Detta är vår kultur och vår motivation för att gå upp varje morgon redo att Köra Hårt! Vårt duktiga team finns alltid tillgängligt för att svara på eventuella frågor och hjälpa till med eventuella problem som kan uppstå.

Uppdrag

Vårt stöd och förståelse är avgörande och våra kunders framgång är vårt uppdrag.

Framgång är vårt uppdrag

Vi ska erbjuda attraktiva, målmedvetna, effektiva webbplatser som lockar nya kunder och effektiviserar processer för våra kunders verksamheter.
Våra anställda ska vilja komma till jobbet för att göra ett bra jobb med syfte att överträffa kundens förväntningar.
Vi ska alltid vara lönsamma och leverera våra projekt i tid och inom budget utan att minska på kvalitén.
0%
Nöjda Kunder
0%
Lyckade Projekt
0%
Positiv Erfarenhet

Våra styrkor

Grafisk design 93%
Webbdesign 86%
Word/PowerPoint 90%
WordPress 96%
PHP/MySQL 85%
SEO 92%
HTML/CSS 89%
Javascript 95%
Google Analytics/Adwords 90%

Baserade i Stockholm men tar emot uppdrag i hela Sverige!

Vi frodas kreativitet, innovation och beslutsamhet.

Vi är kreativa

Vi bygger kreativa och professionella hemsidor med modern och säker teknik  som är användarvänliga, lätta att navigera och snygga.

Vi är innovativa

Vi skapar engagerande och innovativa upplevelser för mobiler, surfplattor och stationära datorer med ett unikt varumärkesbudskap.

Vi är stolta

Vi är stolta och beslutsamma så låt oss skapa något fantastiskt tillsammans. Vi vill gärna hjälpa dig. Kontakta oss och berätta om din vision.

Vi finns här för att få ditt företag att lyfta!

Genom kreativa idéer, innovation & ren beslutsamhet!